Jymy-yllätys! Salkkarikaunotar vierailee Kauniissa ja rohkeissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth nähdään lähitulevaisuudessa myös toisessa rakastetussa päivittäisdraamasarjassa. Näyttelijä nimittäin vieraili taannoin yhdysvaltalaisessa Kauniit ja rohkeat -sarjassa.

Ehrnrooth päätyi MTV Uutisten mukaan yhdysvaltalaissarjaan vierailtuaan keväällä Kauniit ja rohkeat -studiolla Los Angelesissa. Hän haastatteli tuolloin sarjan tähtiä, mutta ajatus sarjassa roolin tekemisestä jäi kytemään. Lopulta idea toteutettiin, ja Ehrnrooth päätyi näyttelemään suosikkisarjan kohtauksessa.

Ehrnroothin Kaunarit-kohtauksen yksityiskohtia ei ole paljastettu julkisuuteen. Näyttelijä kuitenkin esittää Alyssa-nimistä naista. Hän kertoi Iltalehdelle kohtauksessaan tapahtuvan asioita, joita ei ole todennäköisesti nähty suomalaisissa tuotannoissa.

35-vuotias Ehrnrooth on tiettävästi ensimmäinen Kauniit ja rohkeat -sarjassa esiintynyt suomalaisnäyttelijä. Jakso esitetään Yhdysvalloissa syys-lokakuun vaihteessa, Suomessa puolestaan alkuvuodesta. Ehrnrooth tullaan näkemään lähiaikoina jälleen myös Salkkareissa, sillä hänen hahmonsa Cindy Rintala tekee paluun sarjaan.