Nutella-peppuinen Natasha Crown sokkotreffeillä – deitin ilme näkemisen arvoinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotssissa asuva, mutta serbiassa syntynyt glamourmalli Natasha Crown haluaa omistaa maailman suurimman takamuksen. Nainen on paljastanut aiemmin tänä vuonna, että hänellä ei ole ollut vuosikausiin vakituista seurustelukumppania, koska hän menee kaikessa äärimmäisyyksiin.

Nyt nainen on päässyt sokkotreffeille. Viisi pepun kohotusleikkausta läpikäynyt Natasha suunnittelee jatkuvasti uusia leikkauksia, joiden avulla saa muokattua vartaloaan entistäkin muhevampaan suuntaan. Treffeille saapuu ruotsalainen Adam, jonka leuka loksahtaa auki miehen kuullessa, että Natasha on tullut kuuluisaksi suuren takamuksensa avulla.

– Saanko sanoa suoraan? Olen shokissa, Adam kertoo tuotantoryhmälle Natashan mennessä vessaan.

He ovat aivan eri maailmoista, ja myös Natasha ymmärtää tämän. Natasha suunnittelee Las Vegasiin muuttoa, koska siellä hän sulautuu joukkoon kuin kala vedessä.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa haluttavaksi ja voimakkaaksi. Pakarat ovat kasvaneet herkuttelemalla ja täyteaineilla. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Nainen sai lempinimensä siitä, kun kertoi syöpöttelevänsä pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-levitettä kuusi kiloa kuukaudessa.