Robbie Williams saapuu Tampereelle maaliskuussa – esiintyy Nokia Arenalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Robbie Williams on tehnyt soolouraa jo 25 vuoden ajan. Juhlan kunniaksi laulaja lähtee XXV-kierueelle, joka ulottuu myös Suomeen. Williams nähdään nimittäin maaliskuussa Tampereella.

Robbie Williams esiintyy Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta 2023. Lippujen ennakkomyynti alkaa 28. syyskuuta kello 11 Suomen aikaa Robbie Williamsin verkkosivuilla. Yleiseen myyntiin liput saapuvat perjantaina 30. syyskuuta kello 11.

Williamsin maailmankiertue alkaa tammikuussa Italian Bolognasta ja jatkuu Keski-Euroopan kautta Pohjoismaihin. Alun perin Take That -poikabändin jäsenenä kuuluisuuteen noussut laulaja julkaisi tänä vuonna tuoreen XXV-albuminsa. Levyllä yli 85 miljoonaa albumia myyneen Williamsin suurimmista hiteistä kuullaan uusia, Metropole Orkestin kanssa nauhoitettuja versioita.