Povi kuin potkupallot – Lacey Wildd estottomassa halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäisestä povestaan tunnettu kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd on tullut viime aikoina tutuksi vain rintojensa ansiosta, mutta viime aikoina hän on halunnut saavuttaa jalansijaa myös selvännäkijänä. Edelleen hänet kuitenkin tunnetaan jättimäisistä kurveistaan.

Nyt Lacey poseeraa sosiaalisessa mediasa kireään nahka-asuun pukeutuneena ja rinnat tietenkin pääosin paljaana nahkaremmien taakse tuettuna. Kyseessä lienee ajankohdan huomioon ottaen halloween-asu, sillä muulloin asuvalinnan voisi kuvitella viittaavan hieman toisenlaisiin makuuhuoneeseen liittyviin aktiviteetteihin.

47-vuotias Lacey Wildd on kertonut haluavansa auttaa ihmisiä henkimaailman asioissa. Hän uskoo, että voi tehdä paljon hyvää kykyjensä ansiosta. Glamourmalli on omien sanojensa mukaan omannut yliluonnollisia kykyjä lapsesta asti ja häntä on pidetty jopa noitana. Lacey kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että mallin tytär näkee henkiä ja kyky kulkee suvussa. Naisella on vakituinen asiakaskunta.