Maria Arreghini kuumilla lähteillä – kuva saa paikat kiehumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen 24-vuotias opiskelija Maria Arreghini on yksi Instagramin nousevista tähdistä. Hän on matkustanut Bagni San Filippolle, mikä on pieni kuuma lähde. Lähteellä on kauniita vesiputouksia.

Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana. Hän on esitellyt matkakuviaan Instagramissa. Valkoisiin biksuihin pukeutunut nainen on näyttävä näky kuuman lähteen äärellä. Kuvalla on jo 60.000 tykkäystä.

Kerroimme aiemmin, että naisella on myös pian ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa pakettiin. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.