Miley Cyrus katkaisi välit isäänsä – syynä miehen nuori kihlattu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotuottaja Tish Cyrus ja muusikko Billy Ray Cyrus erosivat aiemmin tänä vuonna. Kuuluisalla pariskunnalla on yhteensä viisi yhteistä lasta, joista tunnetuin on poptähtenä uraa tehnyt Miley Cyrus. Billy Ray Cyrus on kihlautunut nuoren australaialaisen laulaja Firerosen kanssa.

Miley Curys ei ole enää puheväleissä isänsä kanssa. Syynä on 61-vuotiaan miehen parikymppinen Firerose-kulta. RadarOnlinen mukaan muu perhe uskoo Billy Rayn kärsivän ikäkriisistä ja he pitävät hulluna, että mies on käyttänyt pienen omaisuuden nuoreen rakastettuunsa. Mies on ostanut naiselleen koruja, muotivaatteita, viiden tähden spa-lomia ja puhunut jopa oman talon hankkimisesta.

– Kaiken kukkuraksi Billy Ray ei aio tehdä avioehtoa, ja hänen perheensä pitää asiaa naurettavana. Miehellä on yli 20 miljoonan dollarin suuruinen omaisuus. Hän ei välitä, koska on rakastunut, RadarOnlinelle kerrotaan.

Billy Ray Cyrus on countrymuusikko. Tish ja Billy Ray Cyrus eivät ole asuneet kahteen vuoteen yhdessä, joten ero oli vain ajan kysymys. Ei ole tiedossa, kuinka kauan Billy Ray ja Firerose ovat tapailleet, mutta he julkaisivat viime vuonna duettona kappaleen New Day. Tish ja Billy Ray menivät naimisiin vuonna 1993, joten avioliittoa ehti kestää 28 vuotta.