Devin Brugman esitteli rantakuntoaan somessa – seuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä mallikaunotar Devin Brugman poseeraa usein lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Tällä kertaa näyttävä mallikaunotar on esitellyt rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa. Kurvikas nainen esitteli nimittäin yllään olevia vihreitä biksuja, jotka olivat mitä ilmeisimmin kovasti hänen seuraajiensa mieleen.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.