Taylor Swift rikkoi taas ennätyksen – valtasi Billboard Hot 100 -listan koko kärkikymmenikön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift julkaisi taannoin uuden Midnights-albuminsa. Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan artisin uusi levy on jo osoittautunut melkoiseksi menestykseksi niin suoratoistossa kuin levykaupoissakin. Yhdysvaltojen musiikkisinglejen suosiota mittaavan Billboard Hot 100 -listan kärkikymmenikkö on tällä hetkellä kokonaan Swiftin hallussa.

Taylor Swiftistä on nyt historian ensimmäinen artisti, jonka kappaleet ovat samanaikaisesti listan sijoilla 1-10. Laulaja-lauluntekijä rikkoi kanadalaisräppäri Draken aikaisemman ennätyksen. Syyskuussa 2021 Drake piti viikon ajan samanaikaisesti hallussaan Billboard Hot 100 -listan sijoja 1-9.

Swift julkaisi Midnights-albuminsa 21. lokakuuta. Levy rikkoi heti ilmestymisensä jälkeen ennätyksiä muun muassa Spotifyssä. Se nousi suoratoisopalvelun eniten yhden vuorokauden aikana koskaan striimatuksi albumiksi.