Nick Carterilta koskettava muistokirjoitus veljelleen: ”Rakkauteni häntä kohtaan ei koskaan hävinnyt”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajana tunnetuksi tullut Aaron Carter menehtyi viikonloppuna 34-vuotiaana. Hänen isoveljensä, Backstreet Boys -yhtyeessä vaikuttava Nick Carter on sittemmin julkaissut sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksen edesmenneelle tähdelle.

– Sydämeni on särkynyt. Vaikka veljeni ja minun suhde oli monimutkainen, rakkauteni häntä kohtaan ei koskaan hävinnyt. Toivoin aina hänen haluavan vielä joskus, jollain tavalla haluavan valita terveen polun ja löytää paljon tarvitsemansa avun, Aaron kirjoitti.

– Joskus haluamme syyttää menetyksestä jotakuta tai jotain asiaa. Totuus tässä tapauksessa on kuitenkin se, että todellisia pahiksia olivat riippuvuus ja mielenterveysongelmat. Kaipaan veljeäni enemmän kuin kukaan voi ymmärtää. Rakastan sinua, Chizz. Nyt voit vihdoin saavuttaa sen rauhan, jota et koskaan löytänyt maan päältä, laulaja jatkoi.

Aaron Carter loi uraa poptähtenä ollessaan vasta teini-ikäinen vuosituhannen vaihteessa. Hänet muistetaan muun muassa Aaron’s Party (Come Get It) -hitistä. Tämänhetkisten tietojen mukaan laulaja hukkui kylpyammeeseen kotonaan, mutta kuolinsyytä ei ole toistaiseksi vahvistettu.