HBO-sarjan julkaisupäivä paljastui vahingossa – tätä on odotettu hartaasti

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO vaikuttaa paljastaneen vahingossa, milloin yhtiön odotettua sarjaa voi odottaa katsottavaksi. HBO Maxin julkisuuteen vuotaneen tiedon perusteella suosittuun samannimiseen peliin perustuva The Last of Us ilmestyy alkuvuodesta. Sarjaa tähdittävät muun muassa Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv ja Nick Offerman.

HBO Maxin sovelluksessa on jo esittelysivu The Last of Us -sarjalle. Esittelysivulle oli päätynyt Yhdysvalloissa teksti, joka paljasti sen alkavan sunnuntaina 15. tammikuuta 2023. Iso-Brianniassa sarjan aloituspäivämäärä vaikuttaa olevan 16. tammikuuta 2023.

Vastaavaa mokaa ei vaikuta tapahuneen HBO Maxin suomalaisessa versiossa. Mikäli vuotanut päivämäärä pitää paikkansa, voi sarjan ensimmäistä jaksoa todennäköisesti odotttaa saapuvaksi palveluun maanantaina 16. tammikuuta. HBO-sarjojen uudet jaksot julkaistaan Suomessa yleensä noin päivän viiveellä.