TS: Vessanpönttö räjähti vanhuksen alla Runosmäellä: ”Se oli kuin pommi”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turkulainen 77-vuotias mies koki perjantain ja lauantain välisenä yönä odottamattoman ja järkyttävän tilanteen. Vessanpönttö räjähti yllättäen hänen allaan Runosmäen vanhuskeskuksessa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

Mies kertoo pöntön räjähtäneen hänen jo tehtyä tarpeensa. Loukkaantumiselta vältyttiin, sillä mies onnistui pitämään tasapainonsa käsinopjien avulla. Pönttö meni kappaleiksi ja vesi tulvi vanhuksen jalkoihin.

– Kävin tarpeillani oman huoneeni vessassa. Noustessani pytyltä varasin painoni käsitukien varaan, jolloin pytty räjähti. Se oli kuin pommi, mies kuvaili Turun Sanomille.

Vanhuskeskuksen asumispalvelujen päällikkö Jouni Karppinen vahvisti lehdelle wc-pöntön hajonneen asiakashuoneessa. Hän tosin kiisti sen varsinaisesti räjähtäneen. Tapahtuneen syy on toistaiseksi epäselvä.