Turku selvittää kaupunkilaisten mielipiteen sähköpotkulaudoista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Sähköpotkulautojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Kaikki eivät ole tyytyväinen liikenteessä olevasta kulkupelistä ja joillakin on hukassa sähköpotkulautojen käyttöön liittyvät säännöt. Turku haluaa etsiä keinoja varmistaa sekä sähköpotkulautailijoiden että muiden tienkäyttäjien turvallisuus erityisesti vilkasliikenteisessä ydinkeskustassa.

– Turun kaupunki haluaa selvittää kaupunkilaisten mielipiteitä, näkemyksiä ja kokemuksia sähköpotkulaudoista. Kysymykset liittyvät mm. yleisiin kokemuksiin ja mielipiteisiin sähköpotkulaudoista sekä niiden aiheuttamiin vaaratilanteisiin ja pysäköinnin aiheuttamiin haasteisiin, kaupunki tiedottaa.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä. Kaupunki hyödyntää vastauksia kehittäessään sähköpotkulautojen pysäköintiin ja käyttöalueisiin liittyviä ohjeistuksia.