Mikä mallikaunotar! Halle Berry nuoruuskuvissaan alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen suosikkinäyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta viime aikoina hänen rakkauselämänsä käänteet ovat täyttäneet viihdelehtien sivuja kautta maailman.

Nyt Halle on julkaissut sosiaalisessa mediassa koko joukon arkistokuvia, joissa hänet nähdään tekemässä nuorempana malliuraa. Berry poseeraa polaroid-kuvissa alusvaatteisillaan ja esittelee tietenkin vartaloaan. Lopulta malliurasta ei tullut kaunottaren uran kohokohtaa, sillä näytteleminen teki hänestä maailmanluokan supertähden.

Taannoin Berry kunnioitti kansallista fitness-päivää ja muistutti miten tärkeää on rohkeus, uuden kokeileminen ja itsensä ylittäminen. Elokuvatähti Halle Berry muistetaan monista elokuvista, mutta hänen uransa ikonisin kohtaus nähtiin, kun hän nousi merestä rannalle James Bond -elokuvassa.