Justin Bieber esiintyjäksi Takeoffin hautajaisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieberin odotetaan nousevan lavalle räppäri Takeoffin tulevissa hautajaisissa. Hän on tehnyt aiemmin yhteistyötä Takeoffin Migos-yhtyeen kanssa. Hautajaisten muut yksityiskohdat on toistaiseksi pidetty salaisena.

Takeoffin hautajaiset kulkevat nimellä Celebration of Life. Ne järjestetään tänään perjantaina Atlantan State Farm Arenalla, johon mahtuu jopa 20.000 vierasta. Takeoff sai surmansa viime viikolla keilaradalla tapahtuneessa ammuskelussa. Hautajaisiin odotetaan lukuisia julkkiksia ja räpmaailman tähtiä vieraaksi.

Bieber on tehnyt aiemmin yhteistyötä Migosin kanssa kappaleilla What You See ja Looking for You. Bieber ei itse ole kommentoinut Takeoffin kuolemaa tässä vaiheessa. Aiemmin kerrottiin, että myös Alicia Keys esiintyisi hautajaisissa, mutta hänen edustajansa on kiistänyt asian, TMZ raportoi.