Rintaliivit jäivät pieneksi – Marika Fingerroos rohkeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen ja sen näyttää kannattaneen. Kerroimme taannoin miten Marika oli suunnannut hyvin ansaitulle aurinkolomalle.

Tällä kertaa Fingerroos poseeraa sosiaalisessa mediassa kuvakoosteessa, jossa hän esittelee vartaloaan mustassa niukassa alusasussa. Esimmäisessä kuvassa Marikan povi pullistelee rintaliiveissä, jotka ovat jääneet hieman pieneksi poven kokoon nähden.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.