Unelma-ammatti? Tienaa 40 000 euroa katsomalla suoratoistopalvelua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni toivoo tienaavansa laiskottelemalla. Nyt siihen aukeaa mahdollisuus, sillä on tullut avoimeksi työpaikka, jonka vuoksi ei tarvitse poistua sohvalta. Prime Video Australia etsii parhaillaan sisällöstä kiinnostunutta suoratoistopalvelun käyttäjää.

Työn tärkein vaatimus on katsoa ja suositella uusimpia Prime Video -elokuvia ja TV-ohjelmia. Työpaikka sijaitsee Australiassa. Työntekijän tulee edistää sitä, että muut australialaiset löytävät kaikki alustalle lisätyt ohjelmat. Tittelin nimi on Prime Video Buff.

Työ kestää kolme kuukautta ja sen aikana voi ansaita 40.000 dollaria. Suoratoistopalvelun tarjonnan lisäksi henkilön tulee katsoa tarkalla silmällä mahdollisia palveluun valittavia ohjelmia. Tutkimusten mukaan suoratoistopalveluiden käyttäjät luottavat eniten toisen ihmisen kertomaan ohjelmia valitessaan. Monet palvelut hyödyntävät algoritmeissaan tekoälyä.

– Etsimme henkilöä, joka elää ja hengittää viihdettä auttaakseen asiakkaita löytämään uutta sisältöä ja genrejä, joita he eivät tavallisesti välttämättä valitse, Prime Video Australian ja Uuden-Seelannin johtaja Hushidar Kharas sanoi tehtävästä.