Hääpäivä sai upean käänteen – pari löysi 1,9 karaatin timantin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

10-vuotishääpäiväänsä viettänyt pariskunta sai yllättyä todellisen ylläyslahjan ansiosta. He löysivät Yhdysvaltojen Arkansasissa sijaitsevasta kansallispuistosta 1,9 karaatin timantin.

Minnesotasta kotoisin olevat Jessica ja Seth Erickson matkustivat Crater of Diamonds State Park -luonnonpuistoon osana 11 osavaltiota kattavaa lomamatkaansa. Puistossa vierailijoilla on mahdollisuus etsiä timantteja rikkaasta maaperästä. Vakiovierailta vinkkejä saaneen pariskunnan tapauksessa timanttijahti tuotti tulosta.

Puiston Diamond Discovery Center -keskus vahvisti Ericksonien löytäneen 1,9 karaatin ruskean timantin. Timantti oli puiston tiedotteen mukaan suurin piirtein hiushelmen kokoinen. Pariskunta antoi jalokivelle nimen HIMO heidän lastensa nimien ensimmäisten kirjainten mukaan.