Hurja tilanne ikuistui videoksi – hai hyppäsi kalastusaluksen kannelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko kalastajia päätyi hiljattain läheisiin tekemisiin suuremman vonkaleen kanssa, kuin he todennäköisesti osasivat odottaa. Kaiken kukkuraksi sellainen päätyi heidän veneeseensä omin avuin.

Uusiseelantilaisen aluksen miehistö oli kalastamassa kiiltolahnoja, kun he huomasivat vedessä pinnan yläpuolelle hyppineen hain. Kalastajat vitsailivat joutuvansa vielä väistämään sitä. Vitsisä tuli pian todellisuutta makrillihain hypättyä aluksen kannelle.

Hai sätki aluksen kannella noin kahden minuutin ajan. Lopulta se onnistui pääsemään takaisin mereen omin avuin. Hurja tilanne ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

– Hai pääsi takaisin veteen turvallisesti. Ei ollut juurikaan mitään, mitä me olisimme voineet tehdä. Emme voineet lähestyä haita, sillä nehän menevät aivan sekaisin, aluksen ruorissa ollut Ryan Churches kuvaili New Zealand Heraldille.