Jennifer Anistonin povi hädin tuskin peitossa – taustalla vakavaa asiaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdyvaltalainen näyttelijä Jennifer Aniston nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla Frendi-sarjan Rachel Greeninä. Nyt 53-vuotias tähti on yllättänyt fanit totuttua tyyliään rohkeammalla Allure-lehden kansikuvalla. Sisäsivuilla tähti puhuu avoimesti lapsettomuudestaan.

Aniston poseeraa Allure-lehden joulukuun numerossa muotitalo Chanelin niin kutsutussa nipplekinissä. Vähän mielikuviuksen varaa jättävää vaatekappaletta esiteltiin alun perin yhtiön muotinäytöksessä vuonna 1996. Sittemmin sellainen on nähty muun muassa Kim Kardashianin yllä.

Lehden haastattelussa Aniston kertoo avoimesti yrityksistään hankkia lapsia, ja paljastaa käyneensä tuloksetta hedelmöityshoidoissa. Tähti myös torppasi huhut, joiden mukaan ero Brad Pittistä olisi johtunut lapsettomuudesta. Aniston kuitenkin toteaa olevansa nykyään helpottunut siitä, ettei hänen tarvitse enää edes miettiä lasten hankkimista.

– Kävin hedelmöityshoidoissa, join kiinalaista teetä ja niin edelleen. Tein kaikkeni. Olisin antanut mitä vain jos joku olisi sanonut: ”Tee itsellesi palvelus ja jäädytä munasoluni”. Sitä en tullut ajatelleeksi. Joten tässä olen nyt, se laiva seilasi jo ohitse, Aniston kertoi.