McDonald’s lanseerasi pelituolin – mukana pidike ranskalaisille

Digi Pelit Ruoka · Tim Isokivi

Markkinoilta löytyy nykyään pilvin pimein erilaisia pelituoleja niin harrastajien kuin e-urheilun ammattilaistenkin tarpeisiin. Jopa pikaruokajätti McDonald’s on lanseerannut oman pelituolinsa. Se on tietenkin varustettu teemaan sopivilla ominaisuuksilla.

McCrispy-tuoli on väritykselään keltamusta, ja sen käsinojissa on omat ruoan lämpimänä pitävä tarjottimet. Toisessa tarjottimessa on jopa varta vasten McDonald’sin ranskanperunoille suunniteltu pidike. Tuolin nahkapinnan kerrotaan hylkivän ruokatahroja, ja mukana tulee pyyhe esimerkiksi sormien putsaamista varten.

Massatuotantoon McDonald’s-pelituoleja on turha odottaa. Gizmdo-sivuston mukaan tuoli on mahdollista voittaa vain Iso-Britanniassa järjestettävässä kilpailussa. Ravintolaketju mainostaa kilpailulla uutta McCrispy-kanahampurilaistaan.