Jen Selter mainosti juomaa – pakarat varastivat kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on tienannut rahaa sosiaalisessa mediassa mainostamasta teejuomaa, mutta kuvissa lähes kaiken huomion veivät kuitenkin hänen pakaransa. Hänellä oli yllään vihreät biksut ja mainoskuvat oli ikuistettu meren rannalla.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.