Suomalainen somehottis Jessica kurvikkaana Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiskaunotar Jessica Edström on saanut suuren kansainvälisen suosion sosiaalisessa mediassa, sillä DJ-kurvittaren poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa usein seuraajilleen kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica on poseerannut sosiaalisen median päivityksessään Meksikon Cancunissa, jossa myös monet julkkikset nykyisin viihtyvät aurinkolomillaan. Jessica ikuistettiin istumassa vesiskootterin päällä turkoosilla merellä ja melko niukat mustat biksut yllään.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290 000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.