Stranger Thingsin Millie Bobby Brown haluaisi näytellä Britney Spearsia – poptähti ei ole innoissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stranger Things -sarjan myötä tähdeksi noussut brittiläinen näyttelijä Millie Bobby Brown on paljastanut unelmaroolinsa. 18-vuotias tähti kertoi The Drew Barrymore Show -ohjelmassa haluavansa näytellä poptähti Britney Spearsia.

– Samaistun hänen tarinaansa. Vartuin katsellen videoita ja haastatteluja hänen nuoruusajoiltaan. En tunne Britneytä, mutta katsellessani hänen kuviaan minusta tuntuu, että voisin kertoa hänen tarinansa oikealla tavalla, Brown kuvaili.

Britney Spears ei vaikuttanut olevan ideasta yhtä innoissaan. Hän kommentoi elokuvahuhuja Instagram-tilillään mainitsematta Stranger Things -tähteä nimeltä.

– Olen kuullut ihmisten haluavan tehdä elokuvan elämästäni… Hei tyypit, en ole kuollut! Vaikka onkin aika selvää, että moni toivoo niin, poptähti avautui.

Britney Spears -elokuvaprojekti on toistaiseksi tiettävästi vain spekulaation asteella, vaikka moni tuotantoyhtiö olisi todennäköisesti sellaisesta kiinnostunut. Brown nähtiin hiljattain Netflixin Enola Holmes 2 -elokuvan pääroolissa. Siinä hän esittää mestarietsivä Sherlock Holmesin pikkusiskoa.