Mies löysi Haribon hukkaaman miljoonien arvoisen shekin – sai palkkioksi karkkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalaiselta juna-asemalta miljoonien eurojen arvoisen shekin löytäneen miehen ei tarvitse kärsiä hetkeen aikaan makean himosta. Hän sai shekin palauttamisesta löytöpalkkion rahan sijaan makeisten muodossa.

Frankfurtisa kotoisin oleva Anouar G huomasi shekin junalaiturilla matkustaessaan äitinsä luokse. 38-vuotias mies hämmästyi nähdessään sen olenva 4,6 muljoonan euron arvoinen. Anouar otti yhteyttä Haribo-makeisyhtiöön, jolle shekki oli osoitettu.

Metro-lehden mukaan hukkaan päätynyt shekki oli peräisin Rewe-kauppaketjulta. Haribon asianajajat kehottivat Anouaria tuhoamaan shekin ja lähettämään heille teosta valokuvan todisteeksi. Palkkioksi hän sai postitse kuusi pussia karkkia.

Anouarin mielestä Haribo oli pihi antaessaan löytöpalkkion karkkien muodossa. Miehen mukaan hän nimittäin pelasti yhtiön miljoonien eurojen menetykselä. Haribon mukaan shekkiä ei kuitenkaan olisi voinut lunastaa kukaan yhtiön ulkopuolinen, ja karkkipussit ovat Haribon normaali kiitoslahja.