Stella Maxwell poseerasi pelkät saappaat jalassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi.

Nyt Stella on julkaissut itsestään poikkeuksellisen näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa kameralle alastomana vain pitkävartiset saappaat jalassaan. Kuvat olivat niin rohkeita, että ne tarvitsivat sensuuria ennen sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan.

Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.