Tiktok sulki aikuisviihdetähden tilin – julmetut luomumuodot olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalaissyntyinen punapää Alexsis Faye on menettänyt TikTok-tilinsä. Syynä on naisen julkaisema video, jolla hän esitteli pomppivaa rintavarustustaan. Koska nainen työskentelee aikuisviihteen parissa, on muotoja auliisti esitellyt taltiointi tulkittu sääntöjen vastaiseksi.

Internet on siitä hassu alusta, että julkaisuvaihtoehtoja riittää. Povipommi on julkaissut sisältöä Instagramin tililleen ja tämänkin lisäksi vaihtoehtona on vielä maksullinen OnlyFans. Alexsis on kertonut povensa olevan silkkaa luomua ja kuppikoko on huikea 36J.

Kolmekymppinen nainen on aloittanut uransa aikuisviihteen parissa vuonna 2014. Hän on saavuttanut suosiota kurvikkaalla vartalollaan, punaisilla hiuksillaan ja sinisillä silmillään. Hänellä oli TikTokissa ennen tilin sulkemista satoja tuhansia seuraajia. Instagramissa tiliä seuraa nyt 114.000 fania.