Onko sisarvaimo jättänyt Kody Brownin? Hurjat huhut leviävät netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa esiintynyt Christine Brown kertoi viime syksynä ottaneensa avioeron Kodysta. Nyt julkisuuteen on levinnyt tieto, jonka mukaan myös Janelle Brown olisi lähtenyt lätkimään moniavioisesta liitosta.

Christine Brown lipsautti hiljattain eräässä haastattelussa, että Kody olisi nykyään pelkästään Meri Brownin ja Robyn Brownin kanssa. Nyt Christinen tytär Gwendlyn Brown on esiintynyt ystävänsä TikTokissa ja kertonut runsaasti asioita perheestään. Hän muun muassa myönsi, että Kodylla on enää kaksi vaimoa rinnallaan ja hän pitää Robynia suosikkivaimonaan. Robyn on myös hänen ainoa laillinen vaimo.

Youtube-käyttäjä Without A Crystal Ballin mukaan Gwen kertoo äitinsä Christinen voivan hyvin ja on tehnyt tyttärensä mielestä järkevän päätöksen mennessään elämässään eteenpäin. TLC:n tuoreessa Sisarvaimot-jaksossa nähtiin, kuinka Kody sai raivokohtauksen kesken eropalaverin. Hän syytti Christinea kaikkien edessä ja väitti naisen olevan kaiken pahan alku ja juuri.

Christine oli pohtinut eroa jo vuosien ajan. Lopulta hän päätti, että suhdetta ei kannattanut enää pelastaa. Hän jätti moniavioisuuden kokonaan. Hän on myöhemmin kertonut, että Janelle on ainoa, joka on pitänyt häneen yhteyttä perheestään. Ilmeisesti Janelle on nyt ottanut neuvosta vaarin ja ryhtynyt suunnittelemaan omaa elämäänsä.