Tallia Stormin pikkumusta loksautti leuat – ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis laulajatar Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Tallia on nyt poseerannut hieman vähemmän glamouria tihkuvassa ympäristössä asussa, joka korvasi autokellarin karun miljöön selkeästi. Stormin asuvalinta nimittäin onnistui viemään huomion betoniseiniltä, sillä se oli varustettu poikkeuksellisen tyylikkäällä kaula-aukolla.

24-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä.

Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.