IS: Ensitreffit alttarilla -sarjassa iso muutos: Parit eivät menekään virallisesti naimisiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Ensitreffit alttarilla -realitysarjassa toisilleen ennestään tuntemattomat osallistujat menevät naimisiin. Sarjan pian alkavassa Ensitreffit alttarilla 2.0 -versiossa tiedossa on kuitenkin melkoinen muutos. Parit eivät mene virallisesti naimisiin.

Kaikille ETA-pareille järjestetään edelleen formaatin mukainen hääseremonia. Ohjelman vastaava tuotttaja Jasmi Kuusisto kuitenkin kertoi Ilta-Sanomille, ettei osallistujia vihitä tulevan kauden jaksoissa juridisesti.

– Tilaisuuden ikimuistoisuus ja sitoutuminen läheisten edessä pitää seremonian tärkeänä, Kuusisto kuvaili.

Ohjelma uudistuu myös muilla tavoilla. Pareja on viisi, yksi pareista edustaa samaa sukupuolta, jokainen pari muuttaa yhteiseen taloon ja he tapaavat toisiaan yhteisissä illallisissa. Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa maanantaina 28. marraskuuta MTV Katsomossa ja 1. joulukuuta Avalla.