Mies työnsi hyppynarun sukuelimeensä – kiidätettiin leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen mies on joutunut vaikeuksiin työnnettyään hyppynarun sukuelimeensä sillä seurauksella, että naru päätyi virtsarakkoon saakka. Valitettavasti naru juuttui kiinni ja 79-vuotias mies joutui hakeutumaan ensiapuun.

Lääkäreiden julkaisemat röntgenkuvat paljastavat, että hyppynarua kuroutui yhteensä kaksi metriä miehen virtsarakon sisään. Narua oli mahdotonta vetää sukuelimestä ulos ilman, että samalla olisi vahingoitettu kudoksia. Ainoa vaihtoehto oli leikata hyppynaru ulos kirurgisella toimenpiteellä.

Mies ei kertonut lääkäreille syytä hyppynarun työntämiselle. Kyse voi olla esimerkiksi seksuaalisesta toiminnasta. Mies oli mennyt sairaalaan, koska virtsaaminen oli lopulta muuttunut tuskalliseksi. Tapauksesta on raportoitu National Library of Medicine -julkaisussa.

National Library of Medicine