Pasha Pozdniakova Olavinlinnassa – tiukka toppi ratkeamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median julkkiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Nyt Pasha on poseerannut Savonlinnassa Olavinlinnan jylhissä maisemissa, jossa hän oli pukeutunut hyvin niukkaan mustaan toppiin. Se oli kuvien perusteella ratkeamispisteessä muhkeiden muotojen vuoksi.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.