Suosikkijuontaja Jimmy Fallonin väitettiin kuolleen – vitsaili asiasta televisiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet kuuluisuudet joutuvat erityisesti sosiaalisessa mediassa aika-ajoin erikoisten huhujen kohteeksi. Taannoin somessa kiersi huhu, jonka mukaan koomikko ja juontaja Jimmy Fallon olisi kuollut. Se osoittautui perättömäksi.

RipJimmyFallon, eli lepää rauhassa Jimmy Fallon, ehti nousta tiistaina jopa Twitterin toiseksi eniten trendanneeksi hashtagiksi. Huhut tähden kuolemasta olivat liioiteltuja, sillä hän juonsi vielä samana iltana Tonight Show -ohjelmaa ilmeisen elävänä.

– En tiedä huomasitteko, mutta RIP Jimmy Fallon on trendannut viimeisen vuorokauden ajan Twitterissä. Jep. Ja mikä pahinta, Ticketmaster potki minut pois Taylor Swiftin konserttilippujen jonosta kuultuaan minun kuolleen, Fallon vitsaili.

Fallon totesi myöhemmin olleensa ennenkin vastaavien huhujen kohteena. Koomikko kertoi hänen tulleen julistetuksi kuolleeksi somessa jo kymmenen vuotta sitten, joten kokemus ei ollut järin traumaattinen. Fallon ei ollut varma mistä huhut olivat peräisin, mutta hänen mukaansa ihmiset olivat ensimmäisellä kerralla huomattavasti huolestuneempia kuin nyt.