Kevin Spaceylle seitsemän uutta syytettä seksuaalirikoksista – uhrina yksi mies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Spacey on saanut syytteen seitsemästä uudesta seksuaalisesta hyväksikäyttörikoksesta yhtä miestä vastaan. Hollywood-näyttelijän ja The Old Vic -teatterin entisen taiteellisen johtajan oikeudenkäynti pidetään ensi vuoden kesäkuussa.

Oscar-palkittua näyttelijää Kevin Spaceyta syytetään useista uusista seksuaalisesta väkivallasta yhtä miestä vastaan. Hollywood-tähden epäillään syyllistyneen rikoksiin vuosina 2001–2004. Spaceyn kontolla on jo entuudestaan lukuisia samankaltaisia rikoksia, Telegraph muistuttaa.

Lukuisat miehet ovat syyttäneet Hollywood-tähti Kevin Spaceytä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytösten julki tulemisen myötä näyttelijä eli julkisuudesta piilossa muutaman vuoden ajan. Ahdistelusyytösten tultua julki hänet myös poistettiin suositusta Netflixin House of Cards -sarjasta.