Mikä kaula-aukko! Kuvankaunis Jenna Dewan ihastutti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jenna Dewan sai taannoin uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Sittemmin perhe on viettänyt rauhallista kotielämää ja nauttinut uudesta tulokkaastaan. Jenna julkaisee nykyisin kuvia arjestaan melko harvakseltaan.

Nyt kuvankaunis näyttelijätär on poseerannut American Music Awards -gaalan punaisella matolla asussa, joka kiinnitti varmasti jokaisen silminnäkijän huomion. Asun kaula-aukko oli huomattavan suurikokoinen ja kaunotar muutenkin elementissään.

Jenna Dewan kertoi aiemmin haastattelussa harrastavansa pilatesta ohjaajansa kanssa videopuhelun avulla kolmesta neljään kertaan viikossa. Tähti myös paljasti noudattavansa tällä hetkellä kasviperäistä ruokavaliota, koska sillä hänen kehonsa toimii parhaiten. Dewan lähestyminen aterioiden terveellisyyttä kohtaan on 80-20 -dieetti, jossa 80 prosenttia ajasta syödään terveellisesti ja 20 prosenttia ruoista saa pyhittää herkuttelulle.