Olivia Culpo sykähdytti biksuissa – täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Olivia Culpo valittiin vuonna 2012 Miss Universumiksi. Yhdysvaltalainen kaunotar on menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja. Kun nainen muutti taannoin Rhode Islandilta Los Angelesiin, seurasi kaksi hänen siskoaan perässä. Nyt he ovat saaneet oman The Culpo Sisters -realityohjelman TLC-kanavalle.

Nyt Olivia on poseerannut näyttävästi sosiaalisessa mediassa ja esitellyt täydellistä hipovaa vartaloaan seuraajilleen. Niukat vaaleanpunaiset biksut pääsivät hyvin oikeuksiinsa, kun maailmankuulu kaunotar poseerasi aurinkoisissa maisemissa.

The Culpo Sisters -ohjelmaa esitetään Yhdysvalloissa TLC-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa. Jäämme odottamaan tietoa, koska sarja rantautuu Suomeen. Nähtäväksi jää myös se, nousevatko Culpot nykyisiä realitymarkkinoita hallitsevien Kardashianien ohi.