Benjamin Peltonen voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaista Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa on esitetty jo 15 tuotantokautta. Tänä vuonna voittajaksi äänestettiin artisti Benjamin Peltonen tanssiparinsa Saana Akiolan kanssa. Peltonen kuvailee tunnelmiaan unelmien täyttymykseksi.

– Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä syksy on ollut uskomaton unelmien täyttymys. TTK-kauden aikana on tapahtunut niin paljon: muun muassa kymmenien koreografioiden oppimiset, uusien ystävien tekemiset, onnistumisia ja epäonnistumisia sekä itkua ja naurua, Peltonen kommentoi maikkarille.

– Suurin tekijä tän syksy hienoudelle on ollut Saana. Saana on ollut mun syksyn aurinko, jonka kanssa meillä on ollut hauskaa ja inspiroivaa joka ikinen treenitunti. Kipeiden lihasten lisäksi saan mukaani myös mun ”kadonneen siskon” sekä uuden ystävän. Haluan myös kiittää ystäviä, perhettä ja erityisesti kaikkia katsojia jotka ovat mahdollistameet meidän matkan, kiitos!, hän jatkoi vuolaasti tanssipariaan Saana Akiolaa kehuen.

Voitosta taistelivat Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström, Benjamin Peltonen ja Saana Akiola sekä Sonja Kailassaari ja Matti Puro. Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa.