Pelastuslaitos hälytettiin pelastamaan ihmistä Paraisissa – paikalla odotti koominen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelastuslaitos sai sunnuntaina hälytyksen huolestuttavalta vaikuttaneesta tilanteesta Paraisissa. Paikan päällä yksiköt saivat kuitenkin huomata, ettei ihmishenkiä ollut vaarassa. Kyseessä oli jouluinen väärinkäsitys.

Sivullinen oli ilmoittanut nähneensä sunnuntai-iltapäivällä ihmisen roikkumassa paikallisen koulun rakennustyömaalla noin 15 metrin korkeudessa. Paikalle hälytettiin Ilta-Sanomien mukaan pelastus-, nostolava- ja ensihoitoyksikkö, poliisi sekä köysipelastusryhmä. Ensimmäisenä paikalle kiirehtinyttä yksikköä odotti kuitenkin yllätys.

Koulun räystäällä roikkunut hahmo ei ollut pulaan joutunut ihminen, vaan noin metrin pituinen joulupukkikoriste. Hahmo oli kauempaa katsottuna näyttänyt erehdyttävästi oikealta ihmiseltä. Pelastuslaitos jätti lopulta joulupukin roikkumaan paikoilleen.