Suomalainen taiteilija yhdisti villasukat ja korkokengät – tässäkö talven trendi?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Käsityökirjailija ja taiteilija Virpi Siira on neulonut itselleen villasukat, jotka pannaan koroilla varustettujen nilkkureiden päälle. Hän kertoo jalkineiden sopivan erinomaisesti lumiseen Helsinkiin. Ihmiset ovat ihastuneet villakorkkareihin.

– Nyt on sit niin, että meilläpäin täällä pääkaupunkiseudullakin on lunta. Sitä vaan tässä mietin, onko yhä trendikästä kulkea kesät talvet nilkat paljaana?, Siira kysyy sosiaalisessa mediassa kuvan yhteydessä.

Hänen asuaan täydentävät villahousut, jotka ovat niin ikään naisen itse neulomat. Siira on julkaissut lukuisia käsityökirjoja ja pitää blogia omA KOPPA -nimellä. Nähtäväksi jää, onko taiteilija luonut megatrendin tulevaan talveen.