Maura Higgins poseerasi paratiisirannalla – vartalo haastoi maiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan. Higgins julkaisee ajoittain itsestään upeita poseerauksia erityisesti sosiaalisessa medioissa.

Nyt kuuma kaunotar on suunnannut aurinkolomalle paratiisimaisiin maisemiin, joissa hänet ikustettiin myös sosiaalisen median kuviinsa poseeraamaan. Kuvauspaikkana on maailmankuulu Malediivien saariryhmä, joka tunnetaan varsinkin paratiisirannoistaan.

Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.