Vähempikin riittäisi – kohukaunottaren kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä suosiota nauttiva mallikaunotar Nicole Zavala on tullut tunnetuksi ulkonäöllään, joka auttaa hänen julkisuuden janoaan ja huomion saavuttamista. Hän lupasi aiemmin olevansa vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi. Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria.

Nyt Nicole on kuvattu, kun hän oli viettämässä päiväänsä paljastavassa vaaleanpunaisessa trikootyylisessä asussaan, joka oli varustettu melko rohkealla kaula-aukolla. Asuvalinta sai taatusti varsinkin jokaisen miehen kääntämään katseensa kohukaunottareen.

Kerroimme taannoin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.