Verkkokauppa paljasti: Tässä ovat palautetuimmat ja huonoimmat arviot saaneet tuotteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokauppa.comissa valmistaudutaan Black Friday -myyntipäivään. Sen alla kauppa on jälleen paljastanut, mitä tuotteita on palautettu eniten ja mitkä ovat saaneet heikoimmat arviot.

Suurin palautusprosentti oli Oneplus 8 -älypuhelimen FoneKit-silikonisuojalla. Toiseksi eniten palautettiin Tubbs Wilderness -lumikenkiä. Listalle päätyi myös muun muassa samppanjalaseja ja älyprojektori.

– Suuri osa tuotepalautuksista johtuu ”hutiostoksesta”. Niiden kohdalla tarkastelemme, miten voisimme kertoa tuotteesta ja sen ominaisuuksista tarkemmin. Seuraamme tarkasti myös huoltopalautuksia, kertoo Verkkokaupan vastuullisuuspäällikkö Johanna Stenbäck tiedotteessa.

Kehnoimmat tuotearvostelut sai vuonna 2022 HP LaserJet M110we -tulostin 1,2 pisteen keskiarvolla. Listalle päätyivät myös muun muassa Pokemon Go -ranneke, ikkuna-asennussarja, Dr. Pepper Zero -virvoitusjuoma ja Fiskarsin paistinpannu.

Verkkokauppa.com
Verkkokauppa.com