Cristiano Ronaldo rikkoi haamurajan – Instagramin ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on planeettamme ensimmäinen ihminen, jolla on yli 500 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Manchester United -tähti peittoaa reilusti toisella sijalla olevan Lionel Messin, jolla on 376 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Sosiaalinen media näyttää olevan jalkapalloilijoiden ylivoimaa. Kolmantena on Kylie Jenner 372 miljoonalla seuraajallaan. Ronaldo saa keskimäärin 10 miljoonaa tykkäystä jokaiseen kuvaansa.

Osa sosiaalisen median vaikuttajista on huomannut, että Instagramin algoritmit ovat muuttuneet. Kaikki eivät saa tasavertaisesti näkyvyyttä feedissä. Lisäksi some on alkanut menettää hiljalleen suosiotaan useissa piireissä, kun ihmiset ovat yksinkertaisesti kyllästyneet tuijottamaan enemmän puhelimen ruutua kuin nauttimaan aidosta elämästä kaikkien aistien kera.