Emily Ratajkowski pokasi Pete Davidsonin – ja myös DJ Orazio Rispon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Emily Ratajkowski on ollut viime päivinä otsikoissa suhteestaan koomikko Pete Davidsoniin. Naisella on ollut sutinaa myös DJ Orazio Rispon kanssa. Kaksikko bongattiin yhdessä viimeksi maanantaina lähellä Ratajkowskin asuntoa, New Yorkin West Villagessa.

Emily Ratajkowski ja Orazio Rispo ikuistettiin paparazzien valokuviin suutelemassa ensimmäisen kerran lokakuussa. Sittemmin malli on nähty koomikko Pete Davidsonin kanssa. Hän on sanonut suoraan, että haluaa tapailla useita miehiä ja nauttia sinkkuelämästä vapaasti. Hänet on yhdistetty aiemmin myös näyttelijä Brad Pittiin.

Nainen erosi aviomiehestään Bear McClardista heinäkuussa. He olivat neljä vuotta naimisissa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, yksivuotias Sylvester-poika, Page Six uutisoi.