Joanna Krupa sensuellissa alusasussa – edelleen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähtenäkin tunnettu mallikaunotar Joanna Krupa ja Romain Zago olivat taannoin naimisissa neljä vuotta, kunnes hakivat avioeroa yhdessä. Sittemmin Joanna on ollut harvakseltaan julkisuudessa, mutta on kuitenkin ehtinyt riisua vaatteensa muun muassa PETA-kampanjaan.

Tällä kertaa Joanna poseeraa upeissa alusvaatteissa, jotka korostavat näyttävästi hänen vartaloaan. Kuvateksti liittyy mitä ilmeisimmin tavalla tai toisella lähestyvän Black Fridayn kampanjoihin, mutta muut kuin paikalliset todennäköisesti keskittyvät lähinnä kuvaan.

Huippumalli Joanna Krupa kertoi Life & Style -lehdelle olevansa onnellinen siitä, että hän pakasti munasolujaan kolme vuotta sitten. Krupa kertoi, että avioeron jälkeen hän olisi hyvin huolissaan tällä hetkellä tulevaisuuden perhehaaveista, mikäli hän ei olisi tehnyt niin.