Kaksi miestä vangittiin epäiltyinä Kärkölän ja Mäntsälä pankkiautomaattivarkauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekä Mäntsälässä että Kärkölässä varastettiin tänä syksynä pankkiautomaatti lyhyen ajan sisään. Tekotavat muistuttivat toisiaan, sillä molemmissa tapauksissa automaatit revittiin rakennusten seinistä kuormaajien avulla.

Nyt poliisi on vanginnut kaksi miestä tapauksiin liittyen. Poliisin mukaan miehet vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä törkeistä varkauksista Kärkölässä ja Mäntsälässä. Tapausten tutkinta on keskitetty Itä-Uudenmaan poliisille.

Mäntsälän Citymarketin ulkoseinässä ollut pankkiautomaatti revittiin lokakuussa pyöräkuormaajalla, Kärkölän kuntakeskuksen ulkoseinän automaatti puolestaan kauhakuormaajalla marraskuussa. Mäntsälässä varastetun automaatin osat löytyivät pari päivää rikoksen jälkeen.