Apocalyptica ja videopelilegenda yhteiskuvassa: ”Antoivat minulle merkityksellisen lahjan”

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen Hideo Kojima on pelialan elävä legendana. Nyt muun muassa Metal Gear -pelisarjasta ja Death Stranding -pelistä tunnettu Kojima on noussut otsikoihin poseerattuaan yhteiskuvassa maailmalla suositun suomalaisyhtyeen kanssa.

Hideo Kojima tapasi Tokiossa sellometalliyhtye Apocalyptican jäsenet. Hän jakoi kohtaamisesta otetun yhteiskuvan Instagram-tilillään. Kojima myös paljasti saaneensa yhtyeeltä nimikirjoituksilla varustetun sellon jousen.

– Olen Apocalyptican seurassa ja hei antoivat minulle merkityksellisen lahjan, Kojima hehkutti.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, oliko kyseessä pelkkä fanitapaaminen vai esimerkiksi vihje yhteistyöstä. Kojima työskentelee parhaillaan uuden kauhupelin parissa. Sen työnimen on huhuttu olevan Overdose.

Kojima on aikaisemminkin ollut otsikoissa Suomi-kytkösten merkeissä. Vuonna 2019 hän vieraili maassamme tapaamassa peliyhtiö Remedyn väkeä. Hän on myös kertonut sosiaalisessa mediassa kuuntelevansa Apocalyptican lisäksi suomalaisia HIM ja The Rasmus -yhtyeitä.