Madonna estottomissa kuvissa verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin ehdoton ykkösnainen Madonna on kohahduttanut jälleen sosiaalisessa mediassa. Nyt 64-vuotias laulaja on julkaissut paljastelevia otoksia Instagramiin. Hän on kuvissa toplessina, eli yläosa paljaana.

Hän on pukenut kuvaan aurinkolasit, mustat sukat ja varoitusnauhoilla koristellun Balenciaga-laukun. Käsilaukku peitti hänen paljaat rintansa. Yhdessä valokuvassa vilahtaa nänni.

– En voi enää seurata tällaista, yksi faneista kirjoittaa kuvaa moralisoiden.

Madonna on julkaissut viime aikoina runsaasti kyseenalaista materiaalia sosiaaliseen mediaan. Kaikki fanit eivät suinkaan järkyty sisällöstä – päinvastoin. Eiköhän eläkeikään ehtineellä artistilla ole oikeus toteuttaa itseään juuri siten miten hän parhaakseen katsoo. Madonna on rikkonut rajoja kautta aikojen ja tekee sitä ilmeisen onnistuneesti edelleen vuonna 2022.