Sabina Särkkä heruttelee biksuparaatissa – kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sabina Särkkä on tullut missikisojen perintöprinsessan tittelinsä jälkeen tunnetuksi lisäksi muun muassa realitysarjoista ja sosiaalisesta mediasta. Särkkä ja Ossi Kivimäki avioituivat syyskuussa 2019, mutta avioliitto päättyi sittemmin eroon.

Viime päivinä Särkkä on poseerannut tyylikkäissä lomakuvissa Balilla, jossa hän on viettänyt työlomaansa. Nyt Sabina nähdään poseeraamassa varsinaisessa biksuparaatissa, kun hän esittelee vartaloaan useissa niukoissa biksuissa ja alusvaatteissa. Video on täysin ymmärrettävästi saanut sosiaalisessa mediassa melko suuren suosion.

Sabina Särkkä nousi julkisuuteen alunperin voitettuaan ensimmäisen perintöprinsessan kruunun Miss Suomi -kilpailusta vuonna 2012. Siitä saakka hän on viihtynyt julkisuudessa ja saanut vankan seuraajakunnan sosiaalisessa mediassa.