Charly Jordan ystävän kanssa vaahtokylvyssä – kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Charly on poseerannut kuvakoosteensa kansikuvassa sensuellisti vaahtokylvyssä yhdessä ystävänsä kanssa. Neitokaisten yllä oli biksut, mutta varsinkin Jordanin pakarat oli valitussa kuvassa selvästi esillä. Tosin varmasti aivan tarkoituksella.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.