Katie Pricen elämä kaaoksessa – poliisit kotiin ja ero kihlatusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price on purkanut jälleen kerran kihlauksensa Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen 34-vuotiaan Carl Woodsin kanssa. Eron syytä ei tarkalleen tiedetä, mutta nainen oli soittanut aiemmin poliisit kotiinsa. Tilanteessa ei kuitenkaan tehty pidätyksiä.

Pitkän tauon sosiaalisesta mediasta tänä vuonna ottanut Katie Price on ilmeisesti pettänyt Woodsia. Mies julkaisi pitkän vuodatuksen Instagramiin ja vannoi parisuhteen olevan ohi – lopullisesti. Katie Price on ollut kihloissa seitsemän kertaa. He suunnittelivat Woodsin kanssa aiemmin tänä vuonna perheenlisäystä ja häitä, Daily Mail uutisoi.

Pariskunta otti aiemmin myös yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Price ja Woods eroavat. Katie Price on ollut kihloissa yhteensä seitsemän kertaa. Katie Pricen elämää ovat varjostaneet lukuisat talousongelmat ja rikoskäsittelyt, eikä hänen elämästään puutu skandaaleja tai draamaa. Hänellä on viisi lasta kolmen eri miehen kanssa.